Интересное, Питание

Кращі марки кави в стиках

    Ми вже вам розповідали про найкращі марки кави в стиках формату 3 в 1, сьогодні ми хочемо звернути вашу увагу на найкращі марки класичної чорної кави в стиках.

Carte Noire

Carte Noire

    Carte Noire пропонує покупцям каву високої якості, яка виробляється у Франції. Ця марка вміло підходить до роботи з упаковки розчинного напою, завдяки цьому добре зберігаючи смакові властивості кави. Ця кава припаде до смаку любителям міцного кавового напою з арабіки. Унікальною популярністю Carte Noire користується у себе на рідній землі та у багатьох країнах Європи. Це золота обсмажена кава має приємний присмак і ніжну пінку, глибокий насичений смак та аромат.

Nescafe Espresso

Nescafe Espresso

   Кава Nescafe Espresso з унікальною густою пінкою крему створена для фанатів еспресо, справжньої кави по-італійськи. Він приготований із прожарених до темного кольору зерен арабіки, має міцний смак та багатий аромат. Велике значення визначення якості еспресо грає пінка, яку умільці називають «crema». Вона створюється з бульбашок повітря та пахнуть ефірною олією, яка випаровуються на поверхню. Густа, стійка пінка crema повідомляє про присутність величезної кількості ефірних олій у каві, а отже про його преміум якості. Завдяки спеціальній технології виробництва crema у кожній чашці Nescafe Espresso густа та стійка золотиста пінка. Під якою залишається насичений смак та аромат напою.

Jacobs Monarch

Jacobs Monarch

  Jacobs Monarch — цільнозернова розчинна кава, яка містить смак і аромат натуральної меленої кави, з гарною швидкістю приготування напою, що бадьорить. Унікальна технологія приготування кави, опрацьована експертами Jacobs Monarch, дозволяє в одній гранулі зібрати розчинну каву та частинки смажених і дуже дрібно мелених кавових частинок. Таким методом, у каві Jacobs Monarch залишається все багатство кавового продукту.

L’OR

L'OR

Кава в стиках L’OR Original — это ароматный и богатый напиток с интенсивным вкусом и ароматом. Эта кава сделана из высококачественных зерен Арабики и Робусты, обжаренных с большим мастерством.

Для приготовления одной чашки кавы вам понадобится один стик L’OR Original. Откройте стик и высыпьте содержимое в чашку. Затем добавьте горячую воду (около 150 мл) и хорошо размешайте.

Вы можете наслаждаться этим напитком в любое время дня, особенно в течение утреннего перерыва или после обеда. Кроме того, кава в стиках L’OR Original удобна в использовании и отлично подходит для приготовления в офисе или на выезде.

Ambassador blue label

Ambassador

   Стики Ambassador створені для тих, хто цінує вишукану каву та свій час. Виробник особливу увагу приділяє всім етапам підготовки сировини — від заготівлі до фасування, тому кава має витончений, м’який смак, багатий аромат. Для стиків Ambassador використовується сублімована кава. До його складу входять різного ступеня обсмаження зерна арабіки та робусти. Це дозволяє досягти багатогранного, благородного смаку з яскравим запахом. Вони зручні для зберігання та приготування. Пакетик Ambassador містить 2 г продукту. Щоб отримати смачний напій, що бадьорить, достатньо відірвати його верхню частину і висипати сублимант в чашку. Цукор, вершки, молоко додаються до смаку.

Nero Aroma

Nero Aroma

     Розчинна кава Nero Aroma — насичений, бадьорий аромат здатний створити справжню насолоду, а приємний смак цієї кави — багато нових відчуттів і бадьорості. Класичні збори Nero Aroma виготовляють за нинішніми технологіями, там присутні тільки відібрані зерна, без додавання ароматизаторів, в результаті чого Ви насолоджуєтесь високоякісною сублімованою кавою. Майстри зробили цю чудову марку за єдиним італійським рецептом тільки для Вас, щоб ви могли насолодитися чашкою звичної кави щоранку.

    Кава стала для багатьох традиційним напоєм. Щоранку не обходиться без чашечки ароматної та вишуканої смачної кави. Цей напій присутній у кожному будинку та офісі. Майже з кожним договором, що підписується в офісі, присутня чашка кави.

      Завдяки своїм властивостям кава допомагає підбадьорити організм людини. Кава є одним із головних напоїв водіїв далекобійників, яким потрібно привезти товар без запізнення та вчасно. Кожен рейс супроводжується чашкою ароматної кави.

    У кожному місті знаходяться кав’ярні, які поєднують величезну кількість різних людей з однією якістю — всі вони любителі вишуканого напою кави.

Предыдущая запись
Следующая запись

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *