Питание, Топ

Кращі марки кави 3 в 1

Життя сучасного суспільства неможливо уявити без кави. Особливою популярністю цей напій користується в форматі 3 в 1. Ним можна насолодитися вдома, в офісі чи в дорозі. Сухі вершки та цукор роблять каву солодкою та додають приємного кремового смаку. Цей продукт є простим в приготуванні і покорить будь – кого своїм м’яким ароматом. Завдяки особливій технології приготування напій легко розчиняється в склянці води. Фірми виробляють каву з якісної сировини.

Наразі кава 3 в 1 користується високою популярністю, її випускає безліч виробників у всьому світі. Існує безліч видів цього ароматного напою: класичний, міцний, капучино, латте та інші. Продукт збагачують добавками та ароматизаторами. До них належать есенції лісового горіха, ванілі, шоколаду, карамелі, що надає каві неповторного смаку.


Jacobs

Jacobs 3в1

Лідируючі позиції в індустрії виробництва кави посідає фірма Jacobs. завдяки прийнятній вартості та гарному маркетинговому ходу ця  торгова марка стрімко досягла значної популярності серед споживачів.  Кавові напої цього бренду створено шляхом ретельного обробітку зерен, зібраних у країнах Азії та Південної Америки. Насиченість напоїв Jacobs – це результат  правильної рецептури обсмажування зерен. Кава Jacobs представлена ​​і в меленому і  розчинному вигляді, в зернах, капсулах Tassimo, і звичайно у форматі 3 в 1.

Nescafe

Nescafe

Компанія Nescafe займається виготовленням різних видів кави. Для приготування розчинної кави 3в1  використовується тільки якісні сировинні компоненти. За рахунок високого вмісту кофеїну, цей напій має міцний смак. Розчинна ароматизована кава має світлий колір та сильний кавовий аромат при заварюванні. Напої марки Nescafe мають безліч варіантів, тому кожен може обрати для себе ідеальний смак кави 3 в 1, який завжди є добре розчинним і не має осаду.


MacCoffee

MacCoffee

Випуском кавового напою марки MacCoffee займається азіатська компанія FoodEmpire. Ця фірма набула  популярності  ще в 90-ті роки і досі не послаблює свої позиції на світовому ринку. Кава має різкий і гіркий смак через наявність ароматизаторів в складі тонізуючого напою. Під час заварювання вона «слабшає». Напій світлого кольору і гарної розчинності, іноді з невеликим осадом. У підсумку це гарний продукт відомого бренду за співвідношенням «ціна – якість» .


«Петрівськая слобода»

Петрівськая слобода

Ще один представник Сінгапурської компанії «FoodEmpire».  «Петровська слобода» виникла в 1999 році і набула гідної популярності серед конкурентів. Багатьом припав до душі перший кавовий напій «Класік». Компанія випускає каву з найкращих сортів арабіки та робусти, що надають напою гармонійний смак та неперевершений аромат. Лінійка напою 3 в 1 представлена ​​різними смаками — від звичайного м’якого або міцного до згущеного молока.

Golden Eagle

Golden Eagle

Торгова марка є лідером з продажу пакетованої кави 3 в 1. Корпорація Master Beverage Industries розпочала випуск розчинної кави з вершками у 1994 році. Вона випускає кавові напої з різними смаковими добавками та міцністю, проте багато в чому поступається якістю іншим фірмам-виробникам. Golden Eagle має виражений міцний кавовий смак.


Жокей

кава Жокей


Жокей – одна з найвідоміших марок. Компанія випускає всі види кавового продукту: мелену, сублімовану, гранульовану. З 2006 року в асортименті з’являється мелена кава з ароматизаторами. Виготовляється мелена кава різного ступеня обсмажування із зерен, зібраних у країнах Південної Америки, Азії та Африки. Гармонійна композиція досягається шляхом змішування різних сортів кави. Пакетований напій 3 в 1 цієї марки представлений трьома смаками: м’який, ніжний та міцний.

Враховуючи сучасний життєвий темп та ритм, більшість із нас вже не уявляє свого дня без чашки кави з улюбленою добавкою: молоком, вершками, кардамоном чи лимоном. Ринок виробництва цього магічного напою  значно змінився за останні десятиліття: неабияк розширився асортимент,  з’явилися нові компанії, які намагаються йти в ногу з часом та відповідати тенденціям розвитку сучасного світу. Тож знайти свого фаворита серед різноманітності брендів і видів найпопулярнішого напою в світі буде легко навіть найвибагливішим гурманам. Важливо й те, що кава не лише є способом переключити думки перед робочим днем чи під час нього, але й володіє значними тонізуючими та антиоксидантними властивостями, сприяє нормалізації артеріального тиску при вираженій гіпотонії та розширенню судин головного мозку. А ще це чудовий «будильник» для тих людей, котрі за біоритмом є «совами», адже ніщо так не сприяє ранньому пробудженню, як чашечка ароматної кави.

Предыдущая запись
Следующая запись

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *