Интересное, Технологии

Найпопулярніші репак групи

Репаки ігор дуже популярні в наш час і в нашій країні. Менталітет СНД (і не тільки) такий, що ніхто не хоче платити за гру, навіть якщо вона якісна. Практично будь-який геймер користується або хоча б один раз користувався репаками ігор. Звичайно, купівля гри дає якусь мотивацію грати в неї, типу «я купив гру за 25 доларів, тепер я просто повинен її пройти».

Зараз ми спробуємо розглянути найкращі репаки ігор і поговоримо про їх плюси та мінуси.

Xatab

RePack от xatab

Дуже популярна група репака ігор, робить багато популярних ігор. Основним плюсом Хатаба є перевірка кешу файлів, швидка реалізація нових ігор, хороша оптимізація часу установки ігор, на SSD ігри встановлюються дуже швидко, на HDD також досить швидко. Остаточно перейшов на репаки від Хатаба після GTA5, з дуже хорошою оптимізацією часу установки, у мене гра качалась довше, ніж встановлювалась.

R.G. Механіки

RePack от R.G. Механики

Найпопулярніша репак група СНД, займалась своєю справою протягом багатьох років. Безкоштовні репаки ігор робить група дуже якісно, стиснення ігор, на нашу думку, в них не дуже хороше, і як наслідок «важкі ігри» на HDD встановлюються тривалий час. Для реалізації репаків у групи є свій сайт, де, втім, можна завантажити репаки не тільки від Механіків, а від багатьох різних репак груп.

Fenixx

Fenixx-Repack

Ріпак-група користується значною популярністю серед любителів халявних ігор. Користувачі відзначають хорошу якість репаків виконання Fenixx. Основною перевагою групи є оновлення ігор, в них завжди актуальні, пропатчені версії ігор.

R.G Catalyst

R.G Catalyst

Ще одна досить популярна ріпак-група, активно займається випуском нових ігор. Робить тільки 100% працюючих збірок. Catalyst це хороший установник, робочі ігри, оптимальний час встановлення та розмір ріпака.

qoob

RePack от qoob

Швидке встановлення, хороша якість та відсутність помилок пропонує нам ріпак-група qoob. Від цих хлопців можна знайти практично будь-яку гру з актуальною версією, доступною на ріпак просторі.

Тут ми розглянули тільки декілька самі популярних ріпак-груп СНД випуску ігор для російськомовних користувачів. Є ще багато якісних, і не дуже Repack груп для любителів халяви. Other’s, FitGirl, Freedom, MAXSEM, SEYTER, та інші, всі вони роблять ріпаки приблизно однаково, беруть взломану гру, вирізають зайві компоненти, мови всі крім української, російської, завантажують все це в спеціальний архів, деякі оптимізують архів для більш швидкої установки, додають свій установник і все, наступний ріпак готовий до використання.

Предыдущая запись
Следующая запись

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *