Телевидение, Топ

Кращі мультфільми 2022 року

Сучасні мультфільми викликають інтерес не тільки у дітей, але й у дорослих. Є дві причини, чому це відбувається. Або всередині дорослої людини все ще живе дитина, яка вірить у дива. Або сучасні спецефекти настільки добрі, що дивують уяву. Зараз мультфільми збирають повні кінозали глядачів. А що буде в 2022 році? Ось список мультфільмів, які варто подивитись у 2022 році:

Удача / Везіння

Удача

Мультфільм «Удача» розповідає про дівчину Сем, яка разом з бродячим котом знаходить волшебну монетку, яка дарує їй успіх у всьому. Сподіваючись, що її підручна дитина-сирота зможе отримати дім і родину, Сем вирішує передати їй магічний талісман, але випадково його втрачає. Але знову зустріч з тим самим котом дає їй надію на знахідку ще однієї монетки. Разом з загадковою твариною Сем потрапляє до неймовірної Країни Удачі, де її чекають незабутні пригоди.

Піноккіо Ґільєрмо дель Торо 

Пиноккио

Мультфільм «Піноккіо» від Гільєрмо дель Торо та Нетфліксу 2022 року розповість історію оживлої дерев’яної ляльки, що мріє стати справжнім хлопчиком. На шляху головного героя чекає багатогранне знайомство з складним та іноді навіть небезпечним світом навколо, море нових відкриттів та дивовижних чудес, нові знайомства та неймовірні пригоди на шляху до самореалізації. Багато перешкод і труднощів стоять на його шляху до досягнення мети. Але віра в себе та напутствія хороброго комахи допоможуть подолати їх разом із новими зустрінутими друзями.

Посіпаки: Становлення Лиходія

Миньоны

Мультсеріал «Посіпаки: Становлення Лиходія » — продовження вже відомої франшизи, знятої в 2015 році. Посіпаки — створіння, які живуть на планеті довше, ніж прості люди. Вони мали одну ідею — піти на службу найгидкішим істотам, які тільки могли бути такими в цьому світі. Усіх, кого вони знаходили, виявлялися недовговічними. Саме з цієї причини міньйони впали в тривалу депресію. Розуміючи, що цей стан не принесе жодних результатів, вони пустились у пошуки нового господаря, сподіваючись на те, що ситуація зміниться і їм вдасться знайти того, кого так довго шукали, щоб служити чомусь поганому. Чи вдасться їм здійснити свою мрію і як складуться їхні подальші пригоди?

Я — панда

Я краснею

Це чудовий мультфільм для всієї родини. Весела тринадцятирічна Мейлін завжди намагається бути впереді всіх, щоб задовольнити свою строгу матір. Родина дівчинки живе в храмі та поклоняється святій Богині-прародительці. Одного разу Мейлін прокинулась і побачила червону панду в своєму дзеркалі. Тепер, коли дівчинка хвилюється або відчуває різні емоції, вона перетворюється на величезну звірину. Це трапляється з нею дуже несподівано. Одного разу навіть відвідування улюбленого концерту групи Мейлін було на межі зриву.

Кіт у чоботях 2: Останнє бажання

Кіт у чоботях

Кот в сапогах – це персонаж, який сподобався багатьом глядачам. Анімаційний фільм розповість нову захоплюючу історію про хороброго вусатого прихильника пригод. Після витрачення восьми з дев’яти життів, володар меча, капелюха і сапогів вирушає в неймовірну та дуже небезпечну подорож, щоб знайти міфічне «Останнє бажання». Загадавши його, Кот в сапогах зможе повернути собі дев’ять життів.

Поганці

Поганці

Група злочинців під керівництвом містера Вовка довгий час професійно відшукувала неможливі злочини. Вони називали себе «поганими хлопцями». Але щоб виконати одне конкретне завдання, їм потрібно стати добрими, що стане важливим тестом для цієї банди злочинців.

Морське чудовисько 

Морське чудовисько 

Анімаційний фільм «Морський монстр» розповідає про Джейкоба Голланд, головного героя, який полює на різних чудовиськ. Під час одного з полювань Джейкоб виявляє, що на його кораблі знаходиться дівчина, яка нарочно зробила зв’язок з його злісним ворогом. Життя охотника змінюється назавжди, адже він не очікував таких подій. Джейкоб та його компаньйонка вирушають у подорож по морських просторах, де їх очікує безліч пригод та небезпечних монстрів, з якими доведеться боротися. Чи зможуть вони впоратися з цією складною місією?

Полум’яне Серце

Полум’яне Серце

Мультфільм «Полум’яне серце» розповість історію дівчинки, яка мріє стати пожежником. Але шлях до цієї професії дуже довгий і складний. Крім того, традиційно дівчат не беруть до пожежних підрозділів. Однак, коли в місті починаються загадкові підпалу театрів, а пожежників стає все менше і менше, дівчина бачить шанс виявити свої здібності і врятувати свій рідний город від стихії. Поки її батько очолює розслідування і намагається знайти злочинця, дівчина долучається до добровольців і виходить на боротьбу з полум’ям.

Чіп і Дейл: Бурундучки рятівнички

Чіп і Дейл Бурундучки-рятівнички

У 2022 році було вирішено зробити продовження улюбленого всіма мультсеріалу, вийшло непогано. Чіп і Дейл — сміливі рятувальники, відомі багатьом. З моменту випуску останнього епізоду минуло тридцять років, і хлопці розійшлися по різним шляхам. Чіп працює страховим агентом, але мріє покинути цю посаду. Дейл почав заробляти на фанатських фестивалях, де бурундук розповідає про минулі пригоди. Одного разу колишнім партнерам знову доведеться об’єднатися — їх товариша таємничим чином зникло.

DC Ліга СуперУлюбленців 

DC Ліга СуперУлюбленців

Суперпес Кріпто та Супермен – нерозлучні друзі, які обдаровані однаковими надздібностями та разом борються зі злочинністю у Метрополісі. Але коли Супермена та інших членів Ліги Справедливості викрадають, Кріпто мусить переконати своїх нових друзів з притулку – пса Ейса, пузанку ПіБі, черепаху Мертона та білку Чіпа – зрозуміти свої нові здібності та допомогти йому врятувати супергероїв.

Базз Рятівник / Лайтер

базз лайтер

Перероблений текст: Мультсеріал «Базз Лайтер» розповідає про пригоди його головного героя. Глядачі зможуть побачити космічні польоти роботів, різні пригоди героїв та всіх істот, включених у сюжет. Проте, Рейнджер Базз Лайтер разом із громадсьтвом іграшок, які він надихає, має вирушити на боротьбу з ворожою планетою, що загрожує світлому світу. На планеті з’являться численні отруйні рослини та комахи, які становлять загрозу для світлої Всесвіту Базз Лайтера та іграшок. Чи вдасться їм перемогти це зло та які пригоди чекають героїв фантастичного мультсеріалу?

Монстри на канікулах: Трансформанія 

Монстри на канікулах

Улюблені персонажі з мультфільму «Готель Трансильванія» повертаються! У цей раз їх чекають неймовірні пригоди. Ван Гельсінґ розробив загадковий пристрій, який виходить з ладу, і внаслідок цього Драк та його друзі змушені перетворитися на людей. А Джонні, навпаки, стає монстром! Щоб повернути все на свої місця, героям доведеться об’єднати сили та відправитися у неймовірну кругосвітню мандрівку, поки ще не занадто пізно.

Предыдущая запись
Следующая запись

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *