Телевидение, Топ

Кращі фільми жахів 2023 року

Жанр жахів завжди залишався надзвичайно популярним у світі кінематографу, і у 2023 році було випущено кілька захоплюючих нових фільмів, які неодмінно здивували та порадували любителів драйву. У наведеному нижче переліку представлені десять найзапам’ятовуваніших і жахливих стрічок, які вийшли в поточному році.

Крик 6

Крик

Сюжет фільму розгортається навколо чотирьох виживших, яким вдалося уникнути потрапляння в лапи безумного маньяка в невеликому містечку Вудсборо. Після жахливих подій вони приймають рішення покинути Вудсборо, щоб уникнути спогадів про те, що сталося. Прибувши в Нью-Йорк, ця четвірка починає відновлювати своє життя з чистого листа. Однак, Примарне обличчя слідує за ними крок за кроком.

Повстання Зловісних Мерців

Повстання Зловісних Мерців

Після тривалої подорожі Бет повертається додому і зустрічає свою сестру Еллі, яка самотужки виховує трьох дітей у невеликій квартирі в Лос-Анджелесі.

Одного разу син Еллі натрапляє на дивну стародавню книгу, яка випускає стародавнього демона. Демон оселяється в тілі Еллі, і вона, опікуючись ним, стає загрозою для своїх власних дітей і сестри. Щоб врятувати племінників, Бет змушена боротися з одержимою сестрою і відправити демона назад у пекло.

МЕГАН / М3ҐАН

МЕГАН

Джеймс Ван та Blumhouse представляють захоплюючий новий трилер! Високотехнологічна компанія з іграшками, використовуючи штучний інтелект, створює ляльку нового покоління під назвою М3ҐАН. Ця унікальна іграшка швидко стає невід’ємною частиною життя сиротливої дівчинки. Початково призначена для захисту своєї власниці, М3ҐАН швидко еволюціонує з безпечної ляльки в неконтрольовану вбивчу машину.

Екзорцист Ватикану

Екзорцист Ватикану


Габріель Аморт був католицьким священиком, який протягом свого життя обіймав посаду головного екзорциста Ватикану. У фільмі «Екзорцист Ватикану» показано, що протягом своєї професійної кар’єри він здійснив багато вигнань. Габріель помер у 2016 році, досягнувши дев’яностих одного року. У своїх мемуарах під назвою «Екзорцист розповідає свою історію» та «Екзорцист: ще історії», Аморт детально описує свій досвід у боротьбі з дияволом та демонічними сутностями, які оволодівали людьми й контролювали їхні думки. Якими зусиллями й жертвами супроводжувалося це благородне протистояння священика з силами зла, завжди під загрозою смерті?

Блідо-блакитне око

Блідо-блакитне око

На початку XIX століття в одному з університетів трапляється жахливий інцидент. Студента знаходять повішеним, але цей факт нікого не здивований. Місцеві детективи не проявляють інтересу до цього видно простого справи. Згодом стає відомо, що серце покійного було вирізане. Хто міг вчинити таке — залишається лише об’єктом гадки. Герой фільму «Блідо-блакитне око» давно залишив свою професійну діяльність, але після того, що трапилося, він вирішує покинути все і розпочати розслідування самостійно. Цей чоловік вдається до виявлення багатьох захоплюючих фактів і знайомиться з молодим Едгаром Алланом По, який спочатку стає його головним помічником у вирішенні цієї незвичайної справи, а потім набуває всесвітньої слави як письменник.

Стукіт у двері

Стукіт у двері

Щаслива пара з семирічною дочкою відпочиває у лісовому котеджі біля озера. Раптово чотири незнайомці з’являються на їх порозі, озброєні незвичайною зброєю, і ставлять перед відпочиваючими ультиматум: або вони вибирають і вбивають когось зі своєї сім’ї, або настане апокаліпсис, і весь людський рід загине у пекельних муках. Вони гучно розповідали, що скоро настане апокаліпсис і людство зникне. Остання можливість врятувати світ випала сім’ї Леонарда. Але вартість спасіння була надто висока — хтось з них мав померти. Як поведе себе шокований батько і чи виявиться все це спланованим безумними вбивцями?

Предыдущая запись

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *